Tosidos gradbeni inženiring

Do nedelje bo na Gospodarskem razstavišču DOMače

Do nedelje, 8. marca, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji – 59. Sejem Dom. 505 podjetij iz 29 držav bo pet dni predstavljalo storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, ureditev okolice in rešitve […]

Do nedelje, 8. marca, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani največji mednarodni sejem graditeljstva v regiji – 59. Sejem Dom. 505 podjetij iz 29 držav bo pet dni predstavljalo storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, ureditev okolice in rešitve za varovanje objektov, so zapisali organizatorji.

4. marec 2020 | Avtor: Tosidos | Foto: Arhiv organizatorja

»Ker si želimo, da bo tudi 59. Sejem za vse minil uspešno, smo se kot odgovorni organizatorji povezali s pristojnimi službami. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) bomo na sejmišču namestili razkuževalne točke in še toliko bolj poskrbeli za redno zračenje dvoran. O vseh morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali,« so še dodali v ekipi 59. Sejma DOM.

 

Brezplačna svetovanja, predavanja in strokovni program za javnost

 


Dogajanje na razstavnih prostorih spremljajo vse dni brezplačna svetovanja in predavanja neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklada. Največji sejem Gospodarskega razstavišča je zapolnil vse obstoječe dvorane Gospodarskega razstavišča in še tri montažne.

 

 Tudi mi bomo pogledali letošnje novosti, ki jih na ogled ponujajo naši podizvajalci in ostali poslovni partnerji. 

 

Sejem je do sobote vsak dan odprt od 10.00 do 19.00, v nedeljo pa bo vrata zaprl ob 18.00.

Galerija:

Do nedelje bo na Gospodarskem razstavišču DOMače