Tosidos gradbeni inženiring

O nas

Smo ekipa izkušenih strokovnjakov, ki z desetinami zadovoljnih naročnikov in zanesljivih podizvajalcev celostno prevzemamo in vodimo gradbene projekte skozi vse faze – od priprave projektne dokumentacije do nadzora zahtevnih in zaključnih gradbenih del.

Izkušnje z vodenjem raznolikih projektov za javne in zasebne naročnike ter ponudba celotnega razpona gradbenih storitev od idejnega načrta prek nadzora, gradbenih, zemeljskih, obrtniških in inštalacijskih del, nam prinašajo prednost pred konkurenco. Skupaj s preverjenimi podizvajalci tako naročnikom lahko zagotovimo vse, kar potrebujejo – od zahtevnih gradbenih del do izvedbe projektov na ključ.


Družbo Tosidos smo leta 2012 ustanovili trije družbeniki – Iskra Impuls d.o.o. iz Kranja, TMT Hmezad d.d. iz Ljubljane ter družba 3.14 d.o.o. z Bleda -, da bi zapolnili vrzel na uničenem segmentu gradbeništva v Sloveniji, ki je zazevala ob propadu velikih gradbenih podjetij med leti 2009 in 2012. Iz podjetja s štirimi zaposlenimi je v treh letih in ob preko 20 projektih zrasla uigrana strokovna ekipa, ki danes suvereno prevzema in vodi najzahtevnejše gradbene projekte po vsej Sloveniji.



5x
povečanje ekipe v 8 letih

20mio
pričakovanega prometa v 2021

100
realiziranih
projektov

17
izkušenih inženirjev

Kdo smo

Simon Jan
direktor

Luka Hočevar
namestnik direktorja

Grega Kejžar
vodja izvedbe

Petra Humar
vodja komerciale

Breda Javornik
poslovna sekretarka

Tanja Tokić
vodja financ

Suzana Godec
strokovna sodelavka v komerciali

Gašper Rankel
vodja projektov

Žiga Domadenik
vodja projektov

Nejc Benedik
vodja projektov

Anže Sajevic
vodja projektov

Rok Strušnik
vodja gradbišča

Uroš Gavranić
vodja gradbišča

Kaja Cipot
vodja gradbišča

Ožbej Gosnik
vodja gradbišča

Milorad Tešić
delovodja

Edham Šahinović
delovodja